top of page

DESPRE NOI

Clinica Kineto For Life SRL (K4L) pune in centrul activității sale pacientul, toate activitățile de recuperare sau tratament se realizează 1 la 1 terapeut - pacient.
Echipa noastră, Kineto For Life SRL (K4L), formată din medici si terapeuți lucrează într-o manieră multidisciplinară pentru a avea o abordare completă și globală a afecțiunii dumneavoastră.

 

Pentru a vă oferi cele mai bune tratamente și pentru a-și menține nivelul ridicat de expertiză, echipa noastră menține un nivel ridicat de formare continuă atât în ceea ce privește tehnicile de tratament, cât și tehnologia modernă. Aceștia beneficiază de minim 4 ore de mentorat intern pe lună, precum și de acces la cursuri de formare continuă în România și în alte țări.

 

Dinamismul angajaților și colaboratorilor noștri, disponibilitatea, atenția la nevoile dumneavoastră și pasiunea pentru profesia lor ne permit crearea unei echipe care știe să vă supravegheze, să vă motiveze și să vă împingă spre și dincolo de limitele dumneavoastră.

Valorile noastre:​

  • Ingrijirea pacientului - Acordăm toată atenția noastră pacientului (1 pacient / 1 terapeut): respect, ascultare și considerație. Le încurajăm progresul și adaptăm tratamentul și îngrijirea pentru a le oferi cele mai bune condiții pentru o recuperare de succes.

  • Spirit de echipa - Pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea clienților noștri, ne împărtășim cunoștințele și ne unim forțele pentru a oferi cea mai bună îngrijire.

  • Excelenta - Un angajament față de standarde înalte de calitate prin valorizarea dezvoltării profesionale, a competențelor echipei, a intervențiilor de calitate și a îmbunătățirii continue a practicilor.

  • Respect & incredere - Scopul nostru este de a stabili o relație de respect și încredere, care să ne permită să realizăm o examinare eficientă pentru a stabili un diagnostic corect și clar.

  • Integritate - Fiecare dintre noi se comportă într-un mod corect, onest și transparent, respectându-și promisiunile, angajamentele și limitele.

Despre Noi
773A3920.jpg
"Experții de la Clinica Kineto For Life SRL(K4L) sunt profesioniștii cei mai bine echipați pentru a vă asista în tratamentul de care aveți nevoie."

ECHIPA NOASTRA

La Kineto For Life SRL (K4L), toți terapeuții și colaboratorii noștri sunt instruiți pentru a oferi tratamente de cea mai înaltă calitate. Suntem conștienți de faptul că este de datoria noastră să ne îmbunătățim în mod constant cunoștințele, să ne menținem la curent cu cele mai recente tehnici de tratament și să folosim cele mai bune echipamente disponibile pentru a ne reabilita pacienții în cel mai eficient mod și în cel mai scurt timp posibil.

Echipa Noastra

TESTIMONIALE

“Vreau sa aduc mulțumiri domnului Iulian Matea si doamnei Mihaela Pintea precum si întregului colectiv pentru efortul depus de a ma repune pe picioare. Specific, am dubla herniei de disc si dupa o luna si jumatate am putut să îmi reiau activitățile normale. Profesionalism, rabdare, aparatura si tot ce doriti veti gasi aici. Recomand cu incredere!”

Relu S.

"Profesionalism și dedicație. Am primit și sfaturi utile."

Felicia G.

“Ce imi place foarte mult, pe langa profesionalism si respect fata de client, fiecare pacient este asistat de un singur kinetoterapeut pe intreaga sedinta.
Ceea ce nu am mai gasit in tot Clujul pana am ajuns la ei. Ii recomand cu drag!”

Radu B.

Testimoniale
Contact

CONTACT

Adresa

Str. Dunarii nr. 25

Cluj-Napoca, 400593

programarikineto4life@gmail.com

 Tel: 0727 861 144 

Orar

Luni – Vineri  08:00 – 20:00

 

Contact form

Solicita o programare

INSTAGRAM

bottom of page