top of page

Pasul 1:

Obține-ți ghidul PDF de aici:

Cele 3 obiceiuri.webp

Pasul 2: Care dintre aceste probleme sunt prezente în viața ta?

blue brush background.webp

Observi că durerea persistentă în articulații și mușchii te împiedică să faci activități pe care le-ai luat cândva de-a gata, cum ar fi o plimbare în parc sau pur și simplu să te ridici confortabil de pe scaun.

Te lupți cu scolioza sau alte deformități ale coloanei vertebrale. Știi cât de frustrant poate fi să găsești activități care să nu provoace durere sau disconfort. 

Te confrunți cu sentimentul acela de greutate și umflătură, poate după o intervenție chirurgicală sau din cauza unei afecțiuni cronice, care îți face membrele să se simtă ca și cum ar fi de doua ori mai grele. 

Te simți nesigură pe picioarele tale, îngrijorată că vei face un pas greșit care să te arunce înapoi în recuperare. 

Te-ai confruntat cu dificultăți în coordonarea mișcărilor sau în realizarea sarcinilor zilnice care par atât de simple pentru alții. 

Observi cum copilul tău întâmpină dificultăți în a ține pasul cu colegii de joacă sau poate chiar în realizarea unor mișcări de bază, cum ar fi mersul, alergatul și săritul.

Recomand cu toata increderea! Am ajuns la ei dupa o operatie la umar si dupa ce fizioterapia din strainatate nu a functionat.

Nu reuseam sa imi ridic bratul aproape deloc, aveam dureri foarte mari dar ambitia Mihaelei nu m-a lasat sa plec asa acasa. Impreuna cu Sandra, a incercat diferite metode si terapii iar dupa o ora jumate-doua, am reusit sa ridic bratul pana la nivelul umerilor.

 

Asta din prima zi! Am plans de fericire si usurare iar in urmatoarele saptamani, m-am intors zilnic la terapie, masaj si exercitii alaturi de Sandra care m-a facut sa ma simt ca acasa pe tot parcursul recuperarii.

 

Nici nu va puteti imagina ce mult conteaza sa nu mergi cu groaza si anxietate la un tratament! Nu am suficiente cuvinte de lauda si multumire pentru Sandra, Mihaela si pentru colegii lor care au fost la fel de primitori; dar atat cat pot, am sa le multumesc si am sa ii laud peste tot in lume! In special aici, in alte tari "mai dezvoltate"

━   Camelia B.

Hai să aflăm împreună cu ce probleme te confrunți

hhh.webp

Deoarece acum faci parte din comunitatea noastră...

Îți oferim 25% reducere (150 -> 110 RON) la prima ședință pe care o vei avea la noi (kinetoterapie / fizioterapie / masaj medical)

Tot ce trebuie să faci este să îți introduci datele de contact mai jos pentru a putea primi codul de reducere pe pagina următoare. 

Str. Dunarii nr. 25

Cluj-Napoca, 400593

programarikineto4life@gmail.com

 Tel: 0727 861 144 

© 2024 KinetoForLife SRL

bottom of page